Srpski Engish
Univerzitet "Džon Nezbit" Fakultet za menadžment Zaječar
Fakultet za menadžment Zaječar
  Srbija, 19000 Zaječar, Park šuma Kraljevica bb, tel/fax +381 19 430 800, info@fmz.edu.rs
   
 
 VestiECDL 
Alumni Kontakt
   
   
U skladu sa čl. 39 Statuta Fakulteta za menadžment u Zaječaru, Nastavno-naučno veće je, na svojoj sednici održanoj 16.03.2015. god., donelo  Odluku o formiranju ALUMNI kluba na Fakultetu za menadžment u Zaječaru.

Članovi ALUMNI kluba mogu biti svi diplomirani studenti Fakulteta za menadžment, na svim nivoima studija, Strukovnim, Osnovnim, Master, Specijalističkim, Magistarskim i Doktorskim studijama.

Članstvo u klubu je na dobrovoljnoj osnovi, bez obaveze članova za plaćanje članarine.O klubu


Alumni klub Fakulteta za menadžment u Zaječaru je organizacija koja okuplja i održava komunikaciju sa bivšim studentima, koji su diplomirali, magistrirali ili doktorirali na Fakultetu za menadžment u Zaječaru.

Jačanje Alumni kluba Fakulteta za menadžment u Zaječaru,  pomaže u reformisanju studijskih programa i nastavnih metoda, na osnovu iskustva članova. S druge strane, Klub svojim članovima omogućava okupljanje, obaveštavanje, laku komunikaciju i učešće u mnogobrojnim aktivnostima na Fakultetu za menadžment u Zaječaru.

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti za članstvo, popunjavanjem Obrasca koji se nalazi u prilogu. Nakon popunjavanja, Obrazac elektronskim putem dostaviti na sledeću e-mail adresu: alumni@fmz.edu.rs.

Ovde možete preuzeti obrazacPredsednik Alumni klub-a
Prof. dr Mića Jovanović, redovni profesor, osnivač

 

 
   
Copyright © 2005-2015, FMZ, all rights reserved